Известие

Collapse
No announcement yet.

Национална среща на Алфа 155 - дискусия

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

• Първоначално публикувано от 1239 Покажи съобщение
    От много време пиша и все оставам неразбран - това за цялата сума е моя идея - да си дам и да не ги мисля повече тези пари - защото не че са много, но на преди срещата сме на море и да не стане някой сакътлък.

И моята идея е аз като дам цялата, и още някой друг като даде цялата и да се направи резервацията на всички, а тези които са от много по-далече и не им се занимава с пращане на пари, направо ня място.

А относно бирата или аз не обяснявам или нещо не се чете както трябва - има там и бира има и безалкохолни има и твърд алкохол - има и снимки в сайта, но хората обясниха че няма проблем и да се носи - кой както реши.
    Ако някой иска може хляб и лютеница да се носи и на масата с всички да седне - няма да го върнат хората - това имах впредвид - че е хижа а не хотел
    Колега, сори за неразбирането, но така написано вече е ясно Имаш една бира от мен на сбирката !
    За капарото - аз също съм готов да дам дължимата от мен сума, и с твоята да образуваме едно капаро - ще се разберем допълнително как точно ще го направим.
    За менютата съм 100% съгласен - предварителната заявка ще спести доста главоболия и чакане на самата вечеря.
    Last edited by Alfa User; d.m.y г., 00:42.
    155 MY.95 Sport - 2.0 TS 8v (ressurected by Теодор & Токича)
    Fan Club Alfa Romeo 155 - Bulgaria

Comment

• Аз ще идвам сам....

Искам стая на 2рия етаж единично легло...

Сега чакам колегата 155-8000рпм да пише, но предполагам ако не се е разбрал и той ще бъде с мен в една стая....

А ако нещо стане някъде има размествания и т.н. моля просто да ме вкл. някъде с 1 легло (10-15лв.) без значение от етажа

Дайте да пуснем един списък в онази тема, кой какви стаи си е запазил за да може по лесно да стане и колегите такива като мен, където търсят да запълнят място да знаят....Тъкмо и по-добра резервация ще направим....

Капаро на кого къде да даваме/пращаме

П.П Подкрепям идеята да направим едно ОСНОВНО меню вкл. само няколко основни неща(като на Мъроман) за да улесним домакините, а по късно вече всичко допълнително за ядене всеки сам ще си поръчва
      Last edited by VFTI; d.m.y г., 18:26.
      Alfa Romeo 147 1.6 TS 06' red Scarlet
      exAlfa Romeo 156 2.5 V6 98' ...game over (((((
      ex Legend 155 1.8 8v 95' SPORT MY.95 I am sexy and I know it...
      ex Legend 155 2.0 8v 92' my Racing GLORY...
      by RUBIG service

Comment

• супер е,даите да се саберем в пловдив и да продалжим вси4ки

Comment

• Да запазя още една 2-на стая /с двойно легла за 2-ма/ за
          Vaklinator и неговата другарка.

Продължаваме да се множиме.
          Last edited by MUROMAN; d.m.y г., 19:04.
          ALFA ROMEO 155 1.8TS MY95 SPORT -The Legend - бивша

Renault Megane II Grand Tour-2004г

Comment

• това е добре за множенето колкото пове4е толкова по весело и малко по сложно за организаторите ... ина4е за храната може да се направи найстина някакво образно мену .. а за през деня нали има открито барбеку ще си направим сами .... забавно и по вкусно ...

П.С. а за въпроса с тениските .... някаква яснота има ли ?
            http://vbox7.com/play:f6ed4e17

Comment

• и мен ме пи6ете за двама 4овека

Comment

• Първоначално публикувано от VFTI Покажи съобщение
                Аз ще идвам сам....

Искам стая на 2рия етаж единично легло...

Сега чакам колегата 155-8000рпм да пише, но предполагам ако не се е разбрал и той ще бъде с мен в една стая....

А ако нещо стане някъде има размествания и т.н. моля просто да ме вкл. някъде с 1 легло (10-15лв.) без значение от етажа

Дайте да пуснем един списък в онази тема, кой какви стаи си е запазил за да може по лесно да стане и колегите такива като мен, където търсят да запълнят място да знаят....Тъкмо и по-добра резервация ще направим....

Капаро на кого къде да даваме/пращаме

П.П Подкрепям идеята да направим едно ОСНОВНО меню вкл. само няколко основни неща(като на Мъроман) за да улесним домакините, а по късно вече всичко допълнително за ядене всеки сам ще си поръчва
                Определено ще сме заедно,а като гледам стаите са с по 3 легла,така че още един май ще трябва още един човек....

Към Алекс и 1239-и аз съм навит да дадем цялата сума,тамън сме си под ръка тука в Пловдив и да видим дали ще съберем исканата сума от домакините и да улесним колегите от далече да плащат на място...
                sigpic155 1.9 TD,Lancia Lybra 1.9 jtd
                Ex...
                Alfa Romeo 155 2.0 8V TS,Alfa Romeo 1.8 8V TS,Fiat tempra

Comment

• дам добре ще е на изхода на Пловдив да се посъберем - аз на навигацията си сега разглеждах, ама не намирам "Дружба" станцията - иначе има паркинг ски Копривки и отделно намирам и хижаЗдравец и самия връх Копривките, който е точно до паркинга . Нещо от тия обекти да е близо до станцията?

Даването на газ, води до пристрастяване!
                  Alfa Romeo 155 1.8TS by RuBig
                  Volvo V50 2.0D by RuBig

Comment

• Алекс пиши ме и мен и баЙ Рад и може би и жената ама ще ти кажа за нея по късно
                    Alfa Romeo 156 2.4 JTD...Alfa Romeo 155 2.0 8V TS Turbo... Alfa Romeo 75 2.0 TS...Powered By ...

Comment

• И аз ще дам цялата сума'
                      Добре, че ще има бири там ,че ако трябва да си нося в багажника, алфата ще ми легне още по ниско и пак ще има черва по асфалта

Аlfa e passione - 155 2.0 SUPER 143bhp '94 / ex 33 1.3 iEL 90bhp '93 & 1.5 iE 105bhp '91
                      Втора национална среща на 155

Comment

• Първоначално публикувано от mitaka_111
                        супер е,даите да се саберем в пловдив и да продалжим вси4ки
                        Най-вероятно така ще направим, колега, но това ще го мислим малко по-нататък - зрелище ще има със сигурност!
                        По въпроса с тениските засега няма развитие - не можем да влезем във връзка с един важен човек с опит в тая насока, но опитите продължават. Иначе разгледах оферти и от някои БГ сайтове за тениски - например в sedem .bg хубава тениска със щампа отпред и отзад (като на идейния проект) излиза към 23лв без доставката. Така че ще погледна тениската на Наско да видим как е направена, и ако трябва ще говорим с фирмата за количества и цени. Но тука пак ще трябват размери, и един-два цвята за разнообразие.
                        Мислете и за менюто - може да направим един вариант с пилешко месо и един със свинско - пък кой каквото иска още, ще си допоръчва. Същото да важи и за пиенето - по 1-2 бири на човек + 1-2 безалкохолни ако ще си носим допълнително high fuel ... Всичко това за да е по-лесно на домакините наистина - да имат предвид количествата продукти.
                        Как мислите ?
                        Last edited by Alfa User; d.m.y г., 00:40.
                        155 MY.95 Sport - 2.0 TS 8v (ressurected by Теодор & Токича)
                        Fan Club Alfa Romeo 155 - Bulgaria

Comment

• Ние станахме двама(аз и съпругата ми),значи една стая на 1ет.за мене(крайно решение).
                          Last edited by rumenti77; d.m.y г., 09:06.
                          ALFA ROMEO 155 1.8 TS 8V -ex.
                          sigpicALFA ROMEO 155 2.0 TS 8V-настояща
                          0898463130-Румен

Comment

• АЙДЕ ДА ПОВДИГНЕМ МАЛКО НАСТРОЕНИЕТО-ДНЕС СТАНАХ ТАТКО...ИМАМ СИ МАЛКО АЛФИСТЧЕ И ДАЖЕ МИ ГО ПОКАЗАХА И КАТО СИ ОТВОРИ УСТЕНЦАТА И АХА ДА КАЖЕ АЛФА И ЗАПЛАКА....
                            Пожелавам на всеки да го изпита,ако още не е.Чувството е изключително,аз като го видях и бях на косъм да заплача и в същото време изпаднах в една безтегловност,щях да полетя от щастие...
                            sigpic155 1.9 TD,Lancia Lybra 1.9 jtd
                            Ex...
                            Alfa Romeo 155 2.0 8V TS,Alfa Romeo 1.8 8V TS,Fiat tempra

Comment

• ЧЕСТИТО ,да е здраво и щасливо!!!!! и Алфата на тати да потроши.
                              sigpicAlfa Romeo 155 1,8 8V TS ; Suzuki Vitara

Който не може да си купи FERRARI,си купува ALFA ROMEO.....

Comment

• Честито и от мен колега,нека ти е живо и здраво,много да те радва иииии много да те ядосва
                                2011 Giulietta MA-ex
                                1995 155 1.8 TS 8V
                                2005 GT JTD-ex,1998 156 1.8 TS-ex,1993 155 2.5V6-ex

Comment

Working...
                                X